Hvordan pengene har endret seg


Hvordan pengene har endret seg

Tittelen kan være litt lure, fordi det er ikke en historie leksjon om penger, har vi adressert som i detalj her, betaling du mer om den fysiske aspekter av penger, og hvordan det har endret seg.

Når du tenker tilbake til opprinnelsen av penger, før vi brukte valutaer og penger i sin nåværende form, husdyr produkter og edle metaller og steiner som ble brukt som penger.

Deretter et par hundre år siden kom innføringen av hva vi nå nå som penger, mynter og papir notater. Som gjør bære penger mye lettere. Du trenger ikke å gjete sauer eller geiter eller kuer til å kjøpe noe, bare en pose med mynter eller en stabel med papir betalinger.

Og når papir sedler eller mynter, var virkelig ikke noen verdi i seg selv, bortsett fra noen mynter ble en selvstendig verdi, om de var av sølv og gull, men notatene ble støttet av enten gull eller sølv standard.

Dagens penger er basert på den globale standarden, eller økonomi.

Papir Notater

I begynnelsen av papir, notater, notater, ikke alle papir, men papir, bomull, eller noe annet materiale som er vevd inn i dem. Dette var for å hjelpe passering av notater gjennom.

I noen tilfeller kan de gå gjennom vask så vel, hvis venstre på klær kan vaskes.

Penger, sedler og mynter, det har også blitt noen kunstverk, eller spesifikke modeller av dem. Vanligvis disse modellene eller illustrasjoner sluttet seg til lån på dagen valuta viste ledere, historiske tall, lån beslag, noe relatert til dette spesielle lån på dagen.

Plast Notater

For et par år siden Banken uttalte at de var i ferd med å gje plast sedler. Dette startet en fem-kilos oppmerksom på, og vi har nå 5 og 10 notater i polymer plast merk.

Disse plast notater var mye mer vanskelig å kopiere og forfalsket, i tillegg til å ikke slite seg ut så fort som papir merk.

Når den er funnet, ser ut og føles veldig forskjellig fra papir notater, og kan brukes lenger, og de er ikke uten sine egne problemer.

Mens når en ny tendens til å holde sammen, noe som gjør det mulig å betale med sms for varen med to notater fast sammen.

Fremtiden for Penger og Betaling

Penger som nå brukes i mindre enn fjorårets kreditt-og debet-kort for å betale med sms, må man av og til lurer på hva fremtiden for penger og betaling?

Angivelig, penger og penger eksisterer ikke lenger, og kan også forebygges ved å bruke raske lån på dagen og et bankkort. Fordi du kan belaste deg mobiltelefon, og andre virkemidler, kort kan være tapt.

Selvfølgelig, for å gjøre denne nye teknologien tok over, hvordan vi betale med sms, det er arbeid, hele tiden. Noen «feil» eller tid.

Det kan også være vanskelig betalinger, la alene for å vedta nye teknologier.

Previous Utlån av penger til familie og venner
Next Noen av grunnene til at store selskaper kan mislykkes