Beløpet av lånet:
 • Filtre:
 • Lån uten sikkerhet
 • 18-20 år
 • Rentefri kreditt
Monthly:
Ansökfra 7%%12 - 180 mnd. kr.yearschecked kr.23 århttps://digifinans.no/checked
Monthly:
Ansökfra 13%%12 - 180 mnd. kr.checkedyearschecked kr.25 århttps://track.adtraction.com/t/t?a=1276530336&as=1240294649&t=2&tk=1&url=http://www.mileni.no/forbrukslanchecked
Monthly:
Ansökfra 26%%12 - 72 mnd. kr.checkedyearschecked kr.20 århttps://www.modusfinans.no/checked
Monthly:
Ansökfra 14%%12 - 180 mnd.checked kr.years kr.23 århttps://nextfinance.no/1/checked
Monthly:
Ansökfra 6%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.lendo.no/checked
Monthly:
Ansökfra 23%%12 - 72 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.thorn.no/
Monthly:
Ansökfra 258%%4 - 24 mnd.checked kr.yearschecked kr.21 århttps://www.ferratum.no/checked
Monthly:
Ansökfra 87%%1 - 12 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://folkia.no/checked
Monthly:
Ansökfra 26%%12 - 80 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.nordiclan.no/checked
Monthly:
Ansökfra 23%%12 - 80 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://fokuslan.no/
Monthly:
Ansökfra 23%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.foniksprivatlan.no/checked
Monthly:
Ansökfra 16%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.18 århttps://www.pengi.no/checked
Monthly:
Ansökfra 6%%12 - 180 mnd kr.checkedyearschecked kr.20 århttps://www.zmarta.no/lane-pengerchecked
Monthly:
Ansökfra 14%%12 - 60 mnd. kr.checkedyearschecked kr.25 århttps://polarisfinans.com/?transaction_id=102a51101942e7f6be70070e3cfcc5&offer_id=113&pub_id=checked
Monthly:
Ansökfra 6%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.centum.no/checked
Monthly:
Ansökfra 16%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.23 århttps://www.finanstipset.no/loan-calc/?lt=1checked
Monthly:
Ansökfra 15%%12 - 120 mnd.checked kr.checkedyears kr.25 århttp://no.arosfinans.com/checked
Monthly:
Ansökfra 26%%12 - 72 mnd.checked kr.checkedyears kr.18 århttps://www.klikklan.no/checked
Monthly:
Ansökfra 26%%12 - 72 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttp://www.leasy.no/
Monthly:
Ansökfra 14%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.18 århttps://www.superfinans.com/checked
Monthly:
Ansökfra 16%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.18 århttps://www.loanbutler.no/checked
Monthly:
Ansökfra 14%%12 - 180 mnd. kr.checkedyearschecked kr.20 århttps://www.sambla.no/
Monthly:
Ansökfra 15%%12 - 180 mnd.checked kr.years kr.23 århttps://www.axofinans.no/
Monthly:
Ansökfra 23%%12 - 60 mnd. kr.yearschecked kr.25 århttps://www.spargofinans.no/
Monthly:
Ansökfra 29,06%%1 - 15 år kr.yearschecked kr.20 århttps://track.adtraction.com/t/t?a=1318063144&as=1240294649&t=2&tk=1checked

 

Lån på minuttet

Fanget i en plutselig finanskrisen? Men datoen for ditt neste lønn er fortsatt uker unna? Den beste måten å takle å trykke slike situasjoner, er å søke lån på minuttet. Det er ingen tvil om at den ideelle måten å bygge bro noen midlertidige kontanter behov. Ved å bruke lån penger på minuttet, du er faktisk utstyre deg med de nødvendige lån på sekundet i løpet av minutter.

Lån penger på minuttet

For å få penger gjennom lån på minuttet, trenger du ikke å pantsette noen sikkerhet mot lånte beløpet. Dette betyr at du ikke trenger å eie et hus eller noen annen verdifull egenskap å søke med Pengero.no. Det spiller ingen rolle selv om du bor sammen med foreldrene dine. Hva mer, vil du ikke bli sett gjennom noen pinlige kreditt sjekker heller. Om din kreditt score er dårlig eller bra, vi har ikke en forskjell.

Du kan bruke med oss noen gang i løpet av natten eller dagen.

Enkel søknad tilgjengelig når som helst

Søke ved hjelp av vår praktiske elektronisk søknad, og hvis den blir godkjent, må lån på minuttet som er sendt til din bankkonto innen 10-15 minutter etter godkjenning. Mens dette betyr ikke at vi leverer «lån på sekundet» så mange søker etter på nettet, vi tror fremdeles det er ganske fort. Tidlig på morgenen eller sent på kvelden, vi behandler søknader 24/7. Du kan også få godkjent midler på helg eller under helligdager. Og skulle du ha noen spørsmål angående våre ingen garantist lån.

Tidligere, å ta opp et lån på minuttet ment å vente til den ble godkjent. I dag kan du få et lån på dagen satt inn på din bankkonto i så lite som 30 minutter, for å spare deg massevis av tårer senere.

Hvis du trenger lønning lån i banken i 30 min, den første tingen du trenger å gjøre er å finne ut og sammenligne ulike långivere. Sammenligne hva de priser for hvert lån penger på minuttet er og lese den fine print.

Lån på minuttet

Lån på minuttet er faktisk en kortsiktig type lån, private utlån, der søknaden sendes inn online låntaker har penger overført i løpet av en time. Lån på minuttet gir vanligvis for en periode på 60 dager eller mer, mengden av 1000 – 500 000 NOK. Prosessen med å skaffe lån penger på minuttet er relativt enklere enn i situasjoner med andre lån modeller. På grunn av den betydelige fordeler, lån penger på minuttet overalt, spesielt med oss, har blitt mer kjent. Du kan sammenligne tilbudene i selskaper med låne penger i tabellen er oppgitt på nettsiden.

Lån penger på minuttet er preget av korte løpetider og små mengder av kreditt, hovedsakelig gitt for å betale for daglige kostnader. De gjenværende løpetid lån er svært små, som oftest alt fra en halv måned til flere måneder, og Kommisjon er vanligvis ganske høy.

Når og hvorfor dette er nødvendig

Noen av oss minst en gang ble i en posisjon hvor en viss mengde penger var nødvendig, og dette beløpet er ikke nødvendig i en måned eller et par dager, men med en gang, bokstavelig talt i 10 minutter. Du kan låne det nødvendige beløpet av penger fra en nabo eller venn, selv om det er tvilsomt at en venn, vil du samtykker i å oppgi beløpet. I tillegg, noen ganger er den mengden av penger er svært stor, og det er skamfull for å be om penger på lån. Hvordan å være i denne situasjonen? Løsningen er – ta lån på sekundet! De viktigste fordelene med slike lån er en liten pakke av dokumenter som kreves for programmet, samt effektiviteten av koordinering og utstedelse av lånet.

Krav til registrering kreditt

For å ha en sjanse til å bli lån på minuttet, låntaker må møte flere ganske konsis krav, som er vanlige for de fleste typer utlån, nemlig:

 • Långiver må være en statsborger eller har oppholdstillatelse i Norge.
 • Låntaker alder fra 18 til 65 år. Noen bedrifter låne ut til kunder fra 23 år, og aldersgrensen for å få et slikt lån er 65 år.
 • Fravær av utestående gjeld på eksisterende lån og lån god historie. Når långiver har en ikke-betaling på lån, eller lån historie vil være med et stort antall negative merknader, er det sannsynlig at låntaker vil bli nektet et lån.

Hvordan til å ta opp lån penger på minuttet?

For registrering lån penger på minuttet du trenger for å utføre et par enkle trinn. I utgangspunktet, den som låner, må du sammenligne og velge ett av forslagene på portalen og gå til portalen av et privat selskap. Her må du registrere deg og velg antall og periode av lånet. Senere, registrering er vanligvis nødvendig å gå gjennom en enkel online-autentisering prosessen. I et par minutter, og selskapet fatter beslutning om tildeling av lån og rapportere det til deg. Hvis du har bestått testen, og du er godkjent lånet, og pengene vil bli kreditert til din personlige konto i løpet av et par minutter.

Hvem kan få lån på minuttet

 • Det er bare et par dager før forhånd, og pengene er nødvendig akkurat nå;
 • Du ønsker å kjøpe et produkt eller en tjeneste, men ikke ønsker å bruke av sparepengene dine;
 • Du ønsker å lage en uplanlagt, men svært vellykket kjøp eller ordre som er relevant i dag.
 • Du har en vanlig fortjeneste og du vil være i stand til å betale lånet i tide;
 • Låntakeren har en god kreditt historie

Nå lån på minuttet er stadig mer populært. På grunnlag av dette lånet – tilstanden som kom for første gang i selskapet for et lån, vil være i stand til å regne på et lån uten ulike renter. Som et resultat, er selskapet tilbake akkurat den mengden som ble tatt.

Til tross for mangel på interesse og det faktum at lånet er mer lik hjelp av en sann venn, lån på minuttet må være gitt nettopp på den tiden, og helt i orden for å unngå forringelse av lån historie og potensielle problemer med lovgivningen.