Noen av grunnene til at store selskaper kan mislykkes


Noen av grunnene til at store selskaper kan mislykkes

På å forske på dette idé å dele informasjon om migrering ja hvordan store bedrifter mislykkes, se demret for meg at det er ikke bare store bedrifter som kan tære til faktorer som kan føre til at selskapet går konkurs. Mindre bedrifter kan oppleve det samme har vært tilfelle, men som vi skal se, mindre bedrifter er i stand til å stoppe enklere og raskere. De kan også være mer i harmoni med ting, som å bli behandlet ja endret til styring av salg av virksomhet.

Start

Som vi vet, business er alltid i endring, alltid. Det har til å endre seg for å være lønnsomt i det ja salg av virksomhet.

Se, hva ser vi i dag i verdens største selskaper, absorberer mindre bedrifter, og også ved å kombinere med konkurrenter.

Vi ser de fire store, Apple, Amazon, Facebook ja Google, til å vokse og være lønnsom, mens mange andre selskaper falle av veikant.

Mange High Street butikker og restauranter som har vært i felten for år, er enten lukke butikker eller gå helt ned i avløpet.

Se er sjokkerende, bare se på hvor mange selskaper som har gått konkurs i de siste årene, og se på tap av en jobb ja inntekt leverandører ja samarbeidspartnere.

Selvfølgelig, er en business management begynner å svikte, begynnelsen av alle gode intensjoner ja fortjeneste er hva de i utgangspunktet. Imidlertid, er det mange selskaper som de vokser til å glemme hva de startet bedriften, de tilhører den «out of touch» med forbrukeren, og også markedet trender ja endringer. Dette er en måte et selskap kan mislykkes.

Selskapet Falt Ut Av Touch

Bare prøv å vokse seg større og større, kan du se kan få mer kontorlokaler, større kontorer, ja mer management system.

Det som pleide å være leder av ja alle regissør(s), kan plutselig bli dette hierarkiet av ledelsen.

Som selskapet blir større ja større, de mister kontakten med kundene som vil kjøpe deres produkter og tjenester, vil derfor være en naturlig del av en eneste av sine kunder, de kan også miste kontakten med markedet og konkurrentene.

Et eksempel på dette er Nokia, som på et tidspunkt var den ledende mobile phones. Ikke som noe som helst lenger, de mistet kontakten ja ikke sett, ikke bare å endre markedet for mobiltelefoner, derfor være en naturlig del de ikke se Apple-ja, iPhone er et spill veksler.

Hvis du ser på de siste kollaps av konstruksjonen gigantiske Carillon, se synes ingenting kunne bli brakt i dette store selskapet til knærne. Imidlertid så stort som det var, stasjonen var nesten for stor, spredt entreprenører over de passer, stramme marginer, og altfor mye gjeld.

Som fører oss til den andre grunnen, kan bedrifter mislykkes, for mye gjeld.

Tung Gjeld

Akkurat som enkeltpersoner kan finne seg selv for instant kreditt lån på dagen ja gjeld, så kan du prøve.

Carillon er et godt eksempel på dette, er de ikke lenger kunne betjene gjelden de hadde. For noen salg av virksomhet kan de reform eller restrukturere gjeld, enten kontrakter direkte med sine kreditorer, eller CVA/Selskapet Frivillig ordning.

Imidlertid, noen selskaper har altfor mye gjeld, ja selv omstrukturering kom for å redde et synkende skip.

Selv om lyden business management , selskaper kan fortsatt finne seg i for mye, og den eneste måten dette kan skje på er å vokse for fort.

Previous Hvordan pengene har endret seg
Next Noen av Fordelene med kredittkort