Smålån


Beløpet av lånet:
 • Filtre:
 • Lån uten sikkerhet
 • 18-20 år
 • Rentefri kreditt
Monthly:
Ansökfra 7%%12 - 180 mnd. kr.yearschecked kr.23 århttps://digifinans.no/checked
Monthly:
Ansökfra 13%%12 - 180 mnd. kr.checkedyearschecked kr.25 århttps://track.adtraction.com/t/t?a=1276530336&as=1240294649&t=2&tk=1&url=http://www.mileni.no/forbrukslanchecked
Monthly:
Ansökfra 26%%12 - 72 mnd. kr.checkedyearschecked kr.20 århttps://www.modusfinans.no/checked
Monthly:
Ansökfra 14%%12 - 180 mnd.checked kr.years kr.23 århttps://nextfinance.no/1/checked
Monthly:
Ansökfra 6%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.lendo.no/checked
Monthly:
Ansökfra 23%%12 - 72 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.thorn.no/
Monthly:
Ansökfra 258%%4 - 24 mnd.checked kr.yearschecked kr.21 århttps://www.ferratum.no/checked
Monthly:
Ansökfra 87%%1 - 12 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://folkia.no/checked
Monthly:
Ansökfra 26%%12 - 80 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.nordiclan.no/checked
Monthly:
Ansökfra 23%%12 - 80 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://fokuslan.no/
Monthly:
Ansökfra 23%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.foniksprivatlan.no/checked
Monthly:
Ansökfra 16%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.18 århttps://www.pengi.no/checked
Monthly:
Ansökfra 6%%12 - 180 mnd kr.checkedyearschecked kr.20 århttps://www.zmarta.no/lane-pengerchecked
Monthly:
Ansökfra 14%%12 - 60 mnd. kr.checkedyearschecked kr.25 århttps://polarisfinans.com/?transaction_id=102a51101942e7f6be70070e3cfcc5&offer_id=113&pub_id=checked
Monthly:
Ansökfra 6%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.centum.no/checked
Monthly:
Ansökfra 16%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.23 århttps://www.finanstipset.no/loan-calc/?lt=1checked
Monthly:
Ansökfra 15%%12 - 120 mnd.checked kr.checkedyears kr.25 århttp://no.arosfinans.com/checked
Monthly:
Ansökfra 26%%12 - 72 mnd.checked kr.checkedyears kr.18 århttps://www.klikklan.no/checked
Monthly:
Ansökfra 26%%12 - 72 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttp://www.leasy.no/
Monthly:
Ansökfra 14%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.18 århttps://www.superfinans.com/checked
Monthly:
Ansökfra 16%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.18 århttps://www.loanbutler.no/checked
Monthly:
Ansökfra 14%%12 - 180 mnd. kr.checkedyearschecked kr.20 århttps://www.sambla.no/
Monthly:
Ansökfra 15%%12 - 180 mnd.checked kr.years kr.23 århttps://www.axofinans.no/
Monthly:
Ansökfra 23%%12 - 60 mnd. kr.yearschecked kr.25 århttps://www.spargofinans.no/
Monthly:
Ansökfra 29,06%%1 - 15 år kr.yearschecked kr.20 århttps://track.adtraction.com/t/t?a=1318063144&as=1240294649&t=2&tk=1checked

Smålån

Uansett hvor du måtte være – på landsbygda eller i et supermarked, smålån på timen er alltid tilgjengelig i appen hvis du trenger ekstra penger for hjem renovering, kjøpe apparater, eller oppfylle andre sommer planer. Noen ganger kan vi finne oss i en situasjon hvor vi trenger å låne penger, men det betyr ikke nødvendigvis det samme som å ta opp et stort lån for tusenvis av pounds. Det er ikke uvanlig å trenger litt ekstra penger til tidevann oss over, spesielt hvis en overraskelse bill eller en emergency repair dukker opp. Smålån norge er vanligvis alt fra 10 0000 NOK i lån til 50 000 NOK i lån.

Låne ansvarlig ved ganske vurdering av ditt lån tilbakebetaling evner.

Hva er det for små lån?

Smålån kan bidra til å oppfylle dine forskjellige planer: fra planlagt oppussing til uventede utgifter dekning (for eksempel, bil reparasjon).

Våre tabellen gir små lån fra 100 NOK til 50 000 NOK. Beløpet du kan låne avhenger av din netto inntekt og andre økonomiske forpliktelser som du kan ha.

Hvorfor kan du behov for samle smålån?

Når en uforutsett regning fanger deg av vakt det er lett å føle seg stresset og i en økonomisk bind. Det viktigste er ikke å få panikk, og til å vurdere alle alternativene nøye. Et smålån på minuttet fra en kreditor eller utlåner kan passe dine finansielle behov. Uautorisert trekkrettigheter eller kredittkort finnes alternativer, men du må se på kostnadene involvert nøye mot et smålån på dagen. En Wonga lån kan hjelpe deg hvis du har en uventet regning. Du kan bruke vår glidere eller lån kalkulator for å regne ut den totale kostnaden for lånet på forhånd, før du søker.

smålån

Hva du bør vurdere når du søker om et smålån på dagen?

Det viktigste å vurdere er din evne til å gjøre avdrag og tilfredsstiller avtalte smålån på dagen vilkår og betingelser. Selv om du låner en liten mengde du fortsatt trenger å låne en ansvarlig måte og vurdere hvordan og når du kan betale tilbake det totale kostnaden for beste smålån. Det er viktig at du er fullt klar over hva disse kostnadene før du søker om din cash forhånd. Hvis du ikke kan ende opp med å betale mye mer enn du hadde tenkt.

Hvordan få et smålån uten sikkerhet

Mange lån som krever sikkerhet eller sikkerhet. Sikkerhet er når du plasserer et stykke eiendom eller en konto til å garantere for lånet. Hvis du standard på lånet, utlåner kan gripe denne egenskapen til å hente inn tap på lånet. Noen mennesker setter opp sine hjem, bygninger eller inventar. Hvis du ikke har pant—eller ikke ønsker å plassere noe av value at risk—lurer du kanskje på hvordan du kan få en samle smålån uten sikkerhet. Noen lån selskaper vil gi smålån uten sikkerhet. Det er mulig å finne deg smålån uten sikkerhet, men du må være selektiv om pa nett du velger, og sørg for at du forstår vilkårene.

Å søke om et små lån

Uansett hva beløpet du låne, stor eller liten (for eksempel, smålån 5000), er det viktig å forstå hvor mye du trenger og den totale kostnaden for små lån. Det er også viktig å finne ut når betaling må være gjort. Sørg for at du har nok penger på kontoen til å betale lånet tilbake når det er grunn.

Søke om små lån i fire enkle trinn

 • Sende inn en søknad

Når du velger selskap som synes å være den mest pålitelige, bør du gå til deres hjemmeside. Det du har å velge lån beløp og tilbakebetaling vilkår. Så, følgende er registrering trinn, hvor du er nødt til å oppgi personlige data, som er vanligvis navn, mobilnummer osv. og også gjøre en Identifikasjon med din bank konto.

 • Vent til instant lån beslutning

Når du sender inn søknaden, utlåner vil gi en umiddelbar utlån avgjørelse. Långiver gjøre sine beslutninger basert på din kreditt historie. Hver utlåner har sin egen kreditt scoring system, så hvis du ikke får positivt vedtak fra en långiver, kan du prøve å låne fra en annen långiver.

 • Få penger i løpet av minutter

Hvis godkjent, pengene vil bli sendt til din bank konto, og pengene vil bli kreditert til din bankkonto i løpet av de neste 10 til 30 minutter.

Hvem er kvalifisert for et raske smålån?

Pengero.no vi tar stolthet i vår ansvarlig utlån praksis, og har satt sammen et kvalifikasjonskrav for å sikre at vi bare providind de beste lån leverandører som har råd til å betale det tilbake.

Vanligvis kriteriene er som følger:

 • En person bør være en borger av Norge, eller i det minste en person bosatt (for å ha en langsiktig basis levende adresse i Norge);
 • En person bør være minst 18 år og eldre;
 • En person bør ha en aktiv bankkonto, for å identifisere en ID, telefonnummer og e-post;
 • En person bør ha tilstrekkelig og fast inntekt.

Hva er Forskjellen Mellom Små Lån Og Andre Former For Kreditt?

Når du låner penger, er det en god idé å se på markedet og se hva hva andre former for finansiell støtte er tilgjengelig for deg. Andre former for lån inkluderer:

 • Kredittkort.
 • Uautorisert trekkrettigheter.
 • Smålån uten kredittsjekk
 • Kredittkort kan være et godt alternativ hvis du trenger en liten sum penger, men husk å se på renter og gebyrer. Det kan ende opp med å koste deg.

Og mens det kan virke som en god idé, ved hjelp av en uautorisert kassekreditt til å betale for et presserende kostnadene kan faktisk ikke bli. I noen tilfeller, uautorisert trekkrettigheter er dyrere enn lån pa dagen, en type små lån.

Som gir små lån?

I dag, mange långivere tilbyr små lån. Advent av internett har sett mange långivere slå på nettet. Dette har utvidet små lån markedet og har gjort det raskere og mye enklere for en forbruker som selv skal gjelde for og sikre et små lån.