Låne penger


Beløpet av lånet:
 • Filtre:
 • Lån uten sikkerhet
 • 18-20 år
 • Rentefri kreditt
Monthly:
Ansökfra 7%%12 - 180 mnd. kr.yearschecked kr.23 århttps://digifinans.no/checked
Monthly:
Ansökfra 13%%12 - 180 mnd. kr.checkedyearschecked kr.25 århttps://track.adtraction.com/t/t?a=1276530336&as=1240294649&t=2&tk=1&url=http://www.mileni.no/forbrukslanchecked
Monthly:
Ansökfra 26%%12 - 72 mnd. kr.checkedyearschecked kr.20 århttps://www.modusfinans.no/checked
Monthly:
Ansökfra 14%%12 - 180 mnd.checked kr.years kr.23 århttps://nextfinance.no/1/checked
Monthly:
Ansökfra 6%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.lendo.no/checked
Monthly:
Ansökfra 23%%12 - 72 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.thorn.no/
Monthly:
Ansökfra 258%%4 - 24 mnd.checked kr.yearschecked kr.21 århttps://www.ferratum.no/checked
Monthly:
Ansökfra 87%%1 - 12 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://folkia.no/checked
Monthly:
Ansökfra 26%%12 - 80 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.nordiclan.no/checked
Monthly:
Ansökfra 23%%12 - 80 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://fokuslan.no/
Monthly:
Ansökfra 23%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.foniksprivatlan.no/checked
Monthly:
Ansökfra 16%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.18 århttps://www.pengi.no/checked
Monthly:
Ansökfra 6%%12 - 180 mnd kr.checkedyearschecked kr.20 århttps://www.zmarta.no/lane-pengerchecked
Monthly:
Ansökfra 14%%12 - 60 mnd. kr.checkedyearschecked kr.25 århttps://polarisfinans.com/?transaction_id=102a51101942e7f6be70070e3cfcc5&offer_id=113&pub_id=checked
Monthly:
Ansökfra 6%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.centum.no/checked
Monthly:
Ansökfra 16%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.23 århttps://www.finanstipset.no/loan-calc/?lt=1checked
Monthly:
Ansökfra 15%%12 - 120 mnd.checked kr.checkedyears kr.25 århttp://no.arosfinans.com/checked
Monthly:
Ansökfra 26%%12 - 72 mnd.checked kr.checkedyears kr.18 århttps://www.klikklan.no/checked
Monthly:
Ansökfra 26%%12 - 72 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttp://www.leasy.no/
Monthly:
Ansökfra 14%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.18 århttps://www.superfinans.com/checked
Monthly:
Ansökfra 16%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.18 århttps://www.loanbutler.no/checked
Monthly:
Ansökfra 14%%12 - 180 mnd. kr.checkedyearschecked kr.20 århttps://www.sambla.no/
Monthly:
Ansökfra 15%%12 - 180 mnd.checked kr.years kr.23 århttps://www.axofinans.no/
Monthly:
Ansökfra 23%%12 - 60 mnd. kr.yearschecked kr.25 århttps://www.spargofinans.no/
Monthly:
Ansökfra 29,06%%1 - 15 år kr.yearschecked kr.20 århttps://track.adtraction.com/t/t?a=1318063144&as=1240294649&t=2&tk=1checked

Låne penger

Låne penger som gir deg mulighet til å få penger raskt. Raske kontanter lån har vanligvis en kortere sikt enn tradisjonelle banklån. Du kan vanligvis få disse lånene i løpet av en dag, og selv i løpet av minutter i noen tilfeller – i forhold til tradisjonelle lån, som kan ta flere dager å bli behandlet.

Bruk og låne penger på dagen i 3 enkle trinn

 • Sende inn en søknad.

Når du velger selskap som synes å være den mest pålitelige, bør du gå til deres hjemmeside. Det du har å velge lån beløp og tilbakebetaling vilkår. Så, følgende er registrering trinn, hvor du er nødt til å oppgi personlige data, som er vanligvis navn, mobilnummer osv. og også gjøre en Identifikasjon med din bank konto.

 • Vent til instant lån beslutning

Når du sender inn søknaden, utlåner vil gi en umiddelbar utlån avgjørelse. Långiver gjøre sine beslutninger basert på din kreditt historie. Hver utlåner har sin egen kreditt scoring system, så hvis du ikke får positivt vedtak fra en långiver, kan du prøve å låne fra en annen utlåner og lån penge.

 • Få penger i løpet av minutter

Hvis godkjent, låna pengar vil bli sendt til din bank konto, og pengene vil bli kreditert til din bankkonto i løpet av de neste 10 til 20 minutter.

Hva er kravene for å låne penger online?

Långivere har satt minimum av kriteriene for sine lån penge. Dette inkluderer vanligvis følgende krav:

 • Må være norsk statsborger, eller i det minste å være bosatt;
 • Må være i alderen 18 år og eldre;
 • Må ha stabil, regelmessig og tilstrekkelig inntekt;
 •  Må ha en e-post og telefonnummer
 • Må ha en aktiv konto i en av de norske bankene;
 • Klart kreditt historie;

Imidlertid, selv om du oppfyller systemkravene for et lån utlåner kan be om ytterligere bevis på at du har råd til nedbetaling. Långivere kan finne ut dette ved å se på din inntekt, gjeld og stabilitet av din ansettelse for å låne penger fort.

låne penger

Hvor mye kan du låne penger i Norge?

Beløpet du kan låne penger norge er varierer fra utlåner til utlåner. Vanligvis penger no hvor mye kan jeg låne er alt fra 1.000 kr til 500.000 kr. Din personlige kreditt-limit kan økes hvis du har fullført tilbakebetaling av lån. Dette betyr at du har en god kreditt-rating, og neste gang du kan låne større beløp.

Fordelene med låne penger på dagen

 1. Du kan lage et program for penger online. Ingen trenger å snakke med noen, å gå til banken, for å forberede dokumenter. I utgangspunktet, du trenger bare å velge hvor mye penger du trenger, og på hvilket tidspunkt det vil bli betalt tilbake.
 2. Vedtaket vil bli gjort i et par minutter. Når du har fullført programmet, det vil bare ta noen minutter å få svar.
 3. I 15 minutter pengene vil være på din bankkonto. Hvis alt er flott og du får pengene å nå din bank konto i 15 minutter.
 4. Den raske lån er tilgjengelig uten sikkerhet. Ingen frykt for å miste en bil, eiendom eller noe annet. Men det fungerer bare med små mengder av penger. I andre tilfeller, kan den organisasjon kan be om å løfte en bil eller eiendom.
 5. Det er en fin måte å finne en vei ut fra den aktuelle situasjonen. Vi vet at mange dårlige ting som bruker å skje med gode mennesker. Det kan være en ødelagt bil, en sykdom eller rett og slett ikke å ha nok penger til å kjøpe billetter for å besøke familie. I noe av dette, og mye mer situasjoner, raske lån vil hjelpe.

Ulemper ved å bruke lån penger online

 1. Høye utlånsrenter. La oss være ærlige ingenting er perfekt. Så når du får behov for penger raskt, vil du måtte betale mer tilbake, akkurat som med standard studiepoeng. I utgangspunktet, på kortere tid er lik høyere priser.
 2. Straff klausuler er skremmende. Hvis det går galt, og du vil ikke være i stand til å lukke lånet i tide, straffer vil være mye verdt enn med vanlig studiepoeng.
 3. Alle lån er en sjanse til å ødelegge din kreditt historie. Det er alltid en risiko for at noe går helt galt. Og hvis du misstepped denne gangen, først av alt, vil du måtte betale bøter og andre, din kreditt historie vil bli ødelagt, så får penger vil bli vanskeligere.
 4. Det er en risiko. Hvis du ikke kjenner selskapet godt nok, eller så er du ikke inn å sjekke lisenser og lese kontrakter, folk kan ta fordeler av dere.
 5. Det kan blåse ditt budsjett. Det samme med kredittkort og andre lån som du har en tendens til å bruke mer penger enn du har. Det er slags individuelle ulempe, men sørg for å tenke to ganger og teller hver krone, så du holder deg ut av trøbbel.

Låne penger på dagen

Hvor fort kan du låne penger?

Ideen om raske lån er å være så rask som mulig. Og de virkelig er. Fordi inngrepet er gjort online og har ingen papirer, møter ansikt til ansikt og køer.

Hvis registreringen er fullført, kreditt-historie er sjekket og godkjennelse er gitt vil du ha penger i 15 minutter. Pluss å ha en konto i en av de mer populære bankene kan øke hastigheten for å få det.

Og, selvfølgelig, være sikker på å gjøre det i løpet av arbeidstiden.

Vilkårene for betaling

I tillegg til avgifter, papirer, sikkerhet og godkjenning tid er den avgjørende forskjellen mellom raske lån og bank studiepoeng er den tiden du har til å betale det tilbake. Den første er kort-betegnes og andre som er lang-betegnet.

De fleste av raske lån skal tilbakebetales i minimum 30 dager og maksimum 10 år. Men det er enda kortere varianter. Du kan velge å ta den SMS lån. Da vil du ha 30 eller færre dager for å lukke det.

Hva er andre alternativer for å låna pengar?

Hvis du trenger penger, raske lån er ikke det eneste alternativet.

Du kan vurdere å ta en bank kreditt. Så være klar til å bevise din lønn eller å løfte noe som en bil, eller å ha en garantist. Det er den billigste måten å få lån penger på konto samme dag, men det er ikke det enkleste. Fordi du er nødt til å gå gjennom en masse papirarbeid. En bank kreditt er den mest standard alternativ, og, som alt annet, det har sine egne fordeler og ulemper.

Hvis du planlegger å låne penger for en spesiell kjøp pass på å sjekke forbrukslån. Det er en av de varianter av raske lån, men pengene er gitt for den aktuelle kjøpet. Mesteparten av tiden vil du bli tilbudt i butikkene. Det vanligste eksempelet er forbruker kreditt er gitt for en ny iPhone. La oss være ærlige, ikke hele tiden vi har råd til den nye tech. Og det er ingenting galt med å få det ved hjelp av forbrukslån, men sørg for å tenke to ganger.

Noen ganger penger er nødvendig for å besøke en dagligvare-eller for å fylle bilen eller andre hverdagslige ting. I disse tilfellene, et låne penger privat er en fin posisjon. Et privat lån er en alternativ måte å bruke penger bare når det er nødvendig. Den gode tingen er at du vil betale gebyrer kun summen du har tatt. Du kan lese mer og sammenligne ulike private lån her.

Billige låne penger

Låne penger kan bare ikke være billig. Fordi du er overpaying for sin hurtighet og sin enkelhet om å få det.

Sørg for å bruke vår sammenligning for å finne selskaper som tilbyr den laveste prosent.

Det fine er at hvis det er første gang du får et lån enn mange av organisasjon kan gi det uten interesse. Men hvis du ikke kan betale det tilbake i tid vil du måtte betale alle prosenter og utvide vilkårene.

«Den viktigste ideen om å låne penger er å få en liten sum penger for en kort periode av tid.»

Kreditt vil bli dyrere med høyere beløp av penger og lengre sikt. Benytt vår sammenligning for å finne den beste som passer lån for å låne penger på dagen.