Rentefritt lån


Beløpet av lånet:
 • Filtre:
 • Lån uten sikkerhet
 • 18-20 år
 • Rentefri kreditt
Monthly:
Ansökfra 7%%12 - 180 mnd. kr.yearschecked kr.23 århttps://digifinans.no/checked
Monthly:
Ansökfra 13%%12 - 180 mnd. kr.checkedyearschecked kr.25 århttps://track.adtraction.com/t/t?a=1276530336&as=1240294649&t=2&tk=1&url=http://www.mileni.no/forbrukslanchecked
Monthly:
Ansökfra 26%%12 - 72 mnd. kr.checkedyearschecked kr.20 århttps://www.modusfinans.no/checked
Monthly:
Ansökfra 14%%12 - 180 mnd.checked kr.years kr.23 århttps://nextfinance.no/1/checked
Monthly:
Ansökfra 6%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.lendo.no/checked
Monthly:
Ansökfra 23%%12 - 72 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.thorn.no/
Monthly:
Ansökfra 258%%4 - 24 mnd.checked kr.yearschecked kr.21 århttps://www.ferratum.no/checked
Monthly:
Ansökfra 87%%1 - 12 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://folkia.no/checked
Monthly:
Ansökfra 26%%12 - 80 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.nordiclan.no/checked
Monthly:
Ansökfra 23%%12 - 80 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://fokuslan.no/
Monthly:
Ansökfra 23%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.foniksprivatlan.no/checked
Monthly:
Ansökfra 16%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.18 århttps://www.pengi.no/checked
Monthly:
Ansökfra 6%%12 - 180 mnd kr.checkedyearschecked kr.20 århttps://www.zmarta.no/lane-pengerchecked
Monthly:
Ansökfra 14%%12 - 60 mnd. kr.checkedyearschecked kr.25 århttps://polarisfinans.com/?transaction_id=102a51101942e7f6be70070e3cfcc5&offer_id=113&pub_id=checked
Monthly:
Ansökfra 6%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttps://www.centum.no/checked
Monthly:
Ansökfra 16%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.23 århttps://www.finanstipset.no/loan-calc/?lt=1checked
Monthly:
Ansökfra 15%%12 - 120 mnd.checked kr.checkedyears kr.25 århttp://no.arosfinans.com/checked
Monthly:
Ansökfra 26%%12 - 72 mnd.checked kr.checkedyears kr.18 århttps://www.klikklan.no/checked
Monthly:
Ansökfra 26%%12 - 72 mnd.checked kr.checkedyears kr.20 århttp://www.leasy.no/
Monthly:
Ansökfra 14%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.18 århttps://www.superfinans.com/checked
Monthly:
Ansökfra 16%%12 - 180 mnd.checked kr.checkedyears kr.18 århttps://www.loanbutler.no/checked
Monthly:
Ansökfra 14%%12 - 180 mnd. kr.checkedyearschecked kr.20 århttps://www.sambla.no/
Monthly:
Ansökfra 15%%12 - 180 mnd.checked kr.years kr.23 århttps://www.axofinans.no/
Monthly:
Ansökfra 23%%12 - 60 mnd. kr.yearschecked kr.25 århttps://www.spargofinans.no/
Monthly:
Ansökfra 29,06%%1 - 15 år kr.yearschecked kr.20 århttps://track.adtraction.com/t/t?a=1318063144&as=1240294649&t=2&tk=1checked

Rentefritt lån

Rentefritt lån er lån, som du kan låne uten noen kostnader og utgifter. Enkelt sagt, det er om rentefritt lån og organisasjoner som er å utvide dem i Norge. Pass på å sjekke ut våre sammenligning med alle organisasjonene og tilbud fra dem og finne lån uten renter.

Hva er rente lån?

Når du tar opp et lån, enten det er en bil lån, hjem lån eller kreditt-kort, vil du har til å betale tilbake både beløpet du har lånt og renter på toppen av det. Men hva mener vi med det? Vel, egentlig, interesse er en avgift du må betale for bruk av andres penger. Det er hvordan långivere gjøre profitt fra å gi ut lån – tross alt, de er ikke i den ut av godhet av deres hjerter. Vanligvis avdrag som du gjør på et lån vil bli gjort opp av to deler: en del som reduserer din saldo til å nedbetale lånet ditt, og den delen som dekker rente på lån.

rentefritt lån

Hva er rentefritt lån?

Standard kreditter ble en hverdagslig ting som du kan se ganske mye overalt. Men rente lån – for små mengder av penger som er gitt i kreditt minus eventuelle avgifter. Praktisk talt, du betaler tilbake pengene du har tatt – du tar et lån uten eventuelle lån beste rente. Organisasjoner begynte å tilby slike kreditter mer nylig. Og det er fortsatt en ny ting som virkelig kan hjelpe deg fordi du låne penger uten kostnader. Vanligvis, mengder av penger som er gitt er relativt små, men du har en mulighet til å ta en større sum med lengre tilbakebetalingstid. Men sørg for å tenke to ganger. Hver kreditt bør beregnes så det vil ikke ødelegge budsjettet, og du er sikker på at det vil være lukket i tid. Ingen ønsker å ødelegge sin kreditt historie.

«Du tar et lån uten renter være klar til å betale tilbake i løpet av de neste 1-3 måneder.»

Hvordan å få en billige lån uden renter?

Du kan låne penger uten renter enkelt ved å bruke et program i kreditt selskapets nettsted. Alt er gjort på nettet. Ingen grunn til å frykte papirarbeid, lang ventetid, køer, ansikt-til-ansikt-møter og andre ting folk hater om studiepoeng. Og det vil ta deg bare rundt 15 minutter å ta rentefritt lån.

Gratis første rente på lån

Vi vet alle at mange dårlige ting som bruker å skje med gode mennesker. Det kan være ganske mye av alt: fra en ødelagt sykkel til en glipp på et fly. Og rentefritt lån er den mest effektive måten å komme ut av slike situasjoner. Mesteparten av tiden rentefritt lån i pris fra lån 2000 rentefritt til lån 10000 rentefritt kan tas på nytt hvis du blir en ny klient av et kredittkort selskap. Det er et bra tilbud dersom du har en god kreditt historie, spesielt hvis det er den første som du tar. Penger långivere tilbud for nye kunder rentefritt lån. Det er en fin måte for organisasjoner å øke forbruker base, og for å trekke oppmerksomhet til andre tilbud.

Krav for å få rentefritt lån?

 • En av de viktigste kravene er å være en ny klient av et kredittkort selskap. Fordi de er interessert i voksende kundebase og som viser deg hver spekter av deres service. Plus, det er et flott verktøy for markedsføring, for å gi penger uten kostnader. Det trekker nødvendig hensyn til kreditt-organisasjon, mens hjelpe mennesker.
 • Du må være statsborger i Norge eller bosatt i landet. Å ha en permanent adresse i Finland vil hjelpe mye.
 • Du bør være minimum 18 år. Ellers er det umulig å få en rentefritt lån.
 • Du bør ha en aktiv bank-konto for å identifisere din ID, telefonnummer, og en aktiv e-post. Årsaken organisasjon kan kontakte deg flere ganger for å bekrefte opplysningene dine. Ikke vær redd for det vil ikke ta mye tid.
 • Det må være en tilstrekkelig og fast inntekt. Så selskapet er sikker på å få pengene tilbake, og det er ikke å ta noen risiko.
 • Kredittinstitusjoner vurdere alle søknader individuelt. Mesteparten av tiden det vil ikke ta mer enn 10 minutter etter at du er ferdig med å fylle ut det elektroniske skjemaet. Skjemaet er så enkel som mulig. Men vær klar på at organisasjonen kan ha flere spørsmål, og det vil øke ventetiden. Og noen ganger er du nødt til å gi ytterligere informasjon om selskapet er ikke sikker på om betaling muligheten.

Hvordan å beregne renter på lån?

Det er en god idé å tenke på å bruke et kredittkort som å ta opp et lån – det er penger som ikke er ditt, du betaler for å bruke det, og det er best at du betaler det tilbake så snart du kan – bruk vår lån rente kalkulator. Hvis alle som ser ut som altfor mye matematikk magen, eller hvis du ikke har tid til å bli et regneark ekspert, kan du bruke vår praktiske finansielle kalkulatorer som kan gjøre arbeidet for deg. Våre lån rente kalkulator vil fortelle deg tilbakebetaling vil du gjøre en gang i måneden, hver fjortende dag eller ukentlig basis, og gir deg den totale mengden av interesse som du vil ende opp med å betale på bilen din, personlig eller privat lån renter.

Hvor mye penger kan du låne?

Vanligvis kan du låne små beløp av penger fra 1000 til tusenvis av kr. Den rentefritt lån som er høyere enn lån 30000 rentefritt, blir forbrukeren kreditt. Som vi alle vet, forbrukerkreditt ikke kort-betegnes, og vanligvis, de har avgifter. Dette er knyttet til vanskeligheter med å betale tilbake store mengder penger i en relativt kort periode av tid. Og hvis lånet blir det lang-form det sikkert vil ha noen interesse, og du er nødt til å betale tilbake mer enn du har tatt. Så, hvis du er i behov av et større beløp av penger, sørg for å sjekke andre valg og lese om standard og forbrukerkreditt. Fordi det er mange valg i Norge. Og kreditt-selskaper er interessert i forbrukere med en stor kreditt historie. Bare sørg for å vurdere så mange alternativer som mulig.

Hva er betingelsene for tilbakebetaling?

Mesteparten av tiden den rentefritt lån må betales tilbake raskt. Perioden er kort, og kan variere fra 30 til 90 dager. Hvis du ikke vil slå seg ned i tide kreditt historie vil bli bortskjemt og sjansen for ikke å få penger neste gang vil øke. Plus, vil du måtte betale bøter. Så vær sikker på å vurdere beslutningen om å låne penger uten kostnader to ganger. Fordi det er en viktig avgjørelse i livet ditt, og det kan ha ganske dårlige konsekvenser. Men, hvis du beregne alt rett, og tror dette vedtaket ut at det ikke burde være et problem med lukking kreditt i tid. Bare ta det på en ansvarlig måte.

Fordelene med rentefritt lån

 • Den rentefritt lån er den mest effektive måten å komme ut av dårlige situasjoner. Vi har allerede nevnt det flere ganger, men det er verdt å nevne det igjen. Fordi det er gratis, og vil spare deg for tid og enda helse.
 • De er gratis. De virkelig er. Bare pass på å sjekke kontrakten to ganger, så du holder deg ut av problemer. Og organisasjonen vil ikke dra nytte av.
 • De er enkle å få, spesielt hvis du er en ny kunde av selskapet. Bare fyll ut det elektroniske skjemaet, vente rundt 10 minutter og få pengene.
 • Den er tilgjengelig uten sikkerhet. Og du er redde for å miste biler eller fast eiendom.
  Slike lån som gi deg muligheten av å ikke være forpliktet etter mange år med vilkår i kontrakten for banken.

Ulemper av rentefritt lån

 • Den rentefritt lån er kortsiktige kalles. Liksom, det kan være både sett på som en fordel og som en ulempe. Du vil ikke ha mye tid til å finne ut hvordan å leve med et kredittkort. Og hvis du ikke er forberedt på at det kan understreke deg ut.
 • Det kan ødelegge din kreditt historie. Alle lån kan. Men kortere periode for å betale tilbake pengene er, jo høyere risiko for ikke å gjøre det i tide. Og hvis noe går galt får penger neste gang vil bli vanskeligere.
 • Det kan ødelegge ditt budsjett. Dersom vedtaket er tankeløse og du er ny til kreditt-system kan det være vanskelig å administrere tid. Men vi er sikker på at du vil være i stand til å holde ut av problemer.

Billige lån uden renter

Mange mennesker er redd for å ta opp lån i banken på grunn av usikkerhet og frykt for en uforutsigbar fremtid. Studiepoeng få folk til å betale tilbake mer enn de har ønsket å ta fra banken. Rentefritt lån er en perfekt mulighet for alle mennesker til å gjennomføre sine ideer. Folk trenger ikke å være redd for å bli fanget i mais med overpaying i fremtiden. Kreditt organisasjoner tillate å låne penger uten å ha problemer med papirarbeid for alle som er eldre enn 18 år gamle. Innbyggerne i Norge er det bare å være kunder av kredittkort selskap for å låne det nødvendige beløpet av penger. Rentefritt lån er perfekt for kreditter som er mindre enn 1000 euro. De er lett å få, lett å betale tilbake. Alle lån er en viktig avgjørelse i livet som ikke skal være tankeløs.

Alt i alt, den rentefritt lån er en flott måte å komme små mengder av penger som er nødvendig akkurat nå, og akkurat her, bare ta dette på en ansvarlig måte, og du vil være trygg. Og husk å sjekke våre komprimerings-tabell med alle alternativene som er tilgjengelige i Norge.