Noen av Fordelene med kredittkort


Noen av Fordelene med kredittkort

Vi har diskutert dårlig kreditt kort, eller hvis de er et «nødvendig onde», men faktum er at kredittkort ikke har mye å tilby.

Jeg vet at i enkelte områder kredittkort får et dårlig rykte, og det påvirker når noen fant seg selv i en mye gjeld. Eller over-utvidet, kreditt-kort ser ut til å få hovedtyngden av finger.

Det kan være mange måter noen kan finne seg i gjeld og sliter økonomisk, og kredittkort er bare en del av dette. En av de mest viktige ting, når folk ikke har mye kredittkort gjeld. Er at i mange tilfeller vil du ikke trenger noe virkelig ser ut. Så hvis du kjøper en eiendom og deretter ha det over og skylder kr 100 000, eiendom er fysisk i gjeld.

Mange mennesker med instant SMS lån Norge kortet gjeld kunne fortelle deg hva de har kjøpt, eller se på hvert element de kjøper.

Det blir overskyet og et mysterium.

Du trenger å ha en ting i bakhodet når vi diskuterer kredittkort, disse er rullerende linjer av kreditt som kan brukes for nesten alle kjøp.

Banken eller kredittkortselskapet vil godkjenne deg en kredittgrense på 2000 pund og i essens sier, «du kan ikke bruke £2,000 allikevel du ønsker». Det er ditt å gjøre som du vil.

Dette tar litt ansvar.

En annen ting å huske på er at mange mennesker som befinner seg i dyp kredittkort gjeld fordi de har brukt kredittkort, og andre kreditt enten til å opprettholde en livsstil de ikke har råd, eller de brukte dem til å supplere en lav inntekt.

Uansett, som kort balanserer krype opp, når de bare skal betale minimum bank betaling.

Alt dette blir sagt, det er noen fordeler og fordeler av å bruke et kredittkort. Man er selvfølgelig lett å bruke.

Du trenger ikke å bære kontanter med deg, bare et lite stykke plast. Og snart kan du bare trenger å lage en kort, som lar deg bruke flere kontoer. Teknologi er økende i alle områder.

Noen kreditt-kort brukerne bank betaling hele kredittkort fordi de føler det gir dem en bedre måte å overvåke forbruket. Hver måned de får sine kredittkortopplysninger, og du kan se hver eneste krone de har brukt og hvor.

Men, det motsatte av teori ved hjelp av kredittkort, fordi det vanligvis er det motsatte av alt.

Noen finansielle rådgivere føler at det å bruke kredittkort du eliminere deg selv som en ekte kjøpe og en følelse av tap du ville oppleve hvis du tar penger ut av lommeboken din og bank betaling for noe.

Et kredittkort gjør at det ser mindre ekte.

Uansett hvilken side du er på, kan det være noen fordeler ved å bruke et kredittkort.

Priser

Noen kredittkort tilbyr premier til sine brukere ved hjelp av et kredittkort.

Disse bonusene kan komme i ulike former, en av de første som kommer til hjernen er hyppige flyger miles.

Ved å bruke og bruke ditt kredittkort, kan du få fly-poeng som kan innløses mot en plan billett, eller lavere billett.

Noen kort gir en punkt-system, slik som Avios poeng eller annen belønning.

Disse prisene kan legge opp og fin hvis du er allerede på kortet først. Du må være klar over, hvis punktene er slitt under, eller må løse inn for en viss periode av tid.

Noen kort gir penger tilbake. Hver beløpet som ble brukt, kan du få en liten sum penger tilbake. Dette kan legge opp til fremtidige utgifter og sparing.

Previous Noen av grunnene til at store selskaper kan mislykkes
Next Grunnene til at folk tar lån